El ciclista txec Marek Rauchfuss i la francesa Constance Valentin vencien en una jornada espectacular de XCO.

RAUCHFUSS I VALENTIN OBTENEN LA VICTÒRIA A LA COPA CATALANA INTERNACIONAL BIKING POINT DE CORRÓ D’AMUNT

Un recorregut variat i sense descans que va anar minant el físic de tots els participants que van viure el sol imponent durant tot el dia. Després de les curses de les categories inferiors, es va donar el tret de sortida la cursa femenina.

En aquesta, la francesa Constance Valentin (Team VCA Anjos KTM), es distanciaria de les seves rivals a partir de la segona volta i ocuparia la primera posició del podi 1:16:45. En segona i tercera posició van arribar Karla Stepanova (CESKA Sporitelna Accolade) i Núria Bosch (BH Coloma Team).

Karla Stepanova, es convertia en la nova líder de la Copa Catalana Internacional Biking Point.

Només faltava una cursa per tancar un diumenge de XCO increïble. A la carrera elit i sub23, es veuria una prova de desgast.

Des del començament es va veure una cursa oberta disputant la victòria entre Jofre Culell, Marek Rauchfuss i Ever Alejandro.

Era a l’última volta quan el ciclista txec Rauchfuss (CESKA Sporitelna Accolade) es distanciava dels seus rivals per aconseguir la victòria aturant el crono a 1:20:02, seguit d’Ever Alejandro (RR Bikers) i Jofre Culell (BH Coloma Team) va tancar el podi.

Culell es manté líder de la Copa Catalana Internacional Biking Point.

Pròxim compromís, Santa Susanna

El 20 i 21 de maig se celebrarà l’UCI C1 de la localitat costanera. La celebració d’aquesta prova significarà el retorn de la Copa Catalana Internacional Biking Point, que tornarem a veure estrelles de talla mundial, en un circuit tècnic i físic que estem segurs que atorgarà curses espectaculars.